Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Νέα Ελληνική ''βόμβα'' στα σκαριά;

Είπαμε λοιπόν εδώ και μήνες ότι ο Παναθηναικός πάει για παιδομάζωμα και ελληνοποίηση του ρόστερ του και για αυτό το καλοκαίρι θα χτυπήσει ότι καλό και διαθέσιμο υπάρχει σε Έλληνα παίκτη. Μετά τον Αντώνη Φώτση λοιπόν που έχει συμφωνήσει εδώ και μήνες με τον Παναθηναικό και τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς που θα αποτελέσει νέο μέλος στην πράσινη παρέα, ο Παναθηναικός συνεχίζει τις κινήσεις του. Σύμφωνα λοιπόν με πολύ φρέσκες πληροφορίες που αλιεύσαμε σήμερα ο Παναθηναικός εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός Έλληνα παίκτη διεθνή που μέχρι σήμερα ήταν έκπληξη αλλά μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει την ομάδα. Η απόκτησή του μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι αλλά αυτή τη στιγμή έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να έρθει στο ΟΑΚΑ. Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά φαίνεται ότι πήρε μπρος. Μείνετε συντονισμένοι για νέες εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

51 σχόλια:

  1. ηταν περσι στα προκριματικα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΩ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 'Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΤΩΡΑ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ 'Η Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΖΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟ... ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ ΠΕΣ ΜΑΣ Ο ΖΟΤΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ.ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re paidia peite mou re gamwto pws mporw na dw thn xthesinh suzhthsh!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΒΑΛΑ ΚΑΙ ΓΚΙΣΤ ΛΑΣΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΙΑΡΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΠΟΜΠΕΡ. ΤΟ 7ο θΑ ΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το σωμα ειναι
    Καλαθης
    Ζησης
    Σλουκας
    με το παιδομαζωμα οπως λεει απο πανω ειναι
    Καλαθης
    Σλουκας .. και οι δυο πολλοι καλοι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η φωτο ειναι του Νικ Καλαθη.Με τι ομως με φιστικια?Θα εχει ο ΠΑΟ του χρονου στο ροστερ του 3-4 παικτες που θα παιρνουν πανω απο εκατομμυριο ή εκει γυρω(Μητσος,Φωτσης,Καλαθης,Λασμε) και τον Ουκιτς στα 800?χλωμο...Το μπατζετ παει σε επιπεδα αλλων εποχων αν γινει κατι τετοιο...οποτε ή θα εκτοξευτει το μπατζετ,ή δεν θα ερθει ο Καλαθης.Ο Ζησης πιο προσιτη περιπτωση.

    Αουγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειναι ο παικτης της φωτο ρε ματ πες μας .. ??? '
    Γερασιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΤ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. re paidia afou den eiste dhmosiografoi giati kanete ta trick twn dhmosiografwn??? ama 3erete kati peite to onoma, gt paizete paixnidakia opws kanun oi dhmosiografoi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. ΦΙΛΈ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MPOREI NA MAS PEI KAPOIOS TI GINETAI ME TON GIANKOVIC META TIS DIAPSEFSEIS POU EGINAN?????YPARXEI TELIKA KAPNOS?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. mat mia filikh symboulh:: edw eimaste se diavazoume dn exoume apaithseis na pefteis mesa s ola s ayta p mas les dn eisaii dhmosiografos ,, enas apo mas eisia me agaph gia to trifylli , opote ayta p xereis prepei n mas ta les.. oxi na mas vazeis grifoys..dn tha se kathgorhsei kaneis gt epeses exw.. perimenoume dieleykansh loipn..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ..ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΤ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΑΘΕ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ..ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ ..? ΙΣΩΣ ΚΟΥΦΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Isws Kaimakoglou alla gia twra kai oxi to kalokairi???Polu trelo akougetai??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο καλαθης ειναι παιδια βρηκα την φωτογραφια του
    Οριστε το link http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/EthnikiBasket/article1346608.ece/ALTERNATES/w620/foto2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΙΔΕΣ Ο ΚΑΛΑΘΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ Κ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ? ΕΧΕΙ ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ 2,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ , ΠΗΡΕ ΤΟ EUROCUP ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΥΡΩΛΥΓΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΡΟΛΟ ΗΓΕΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ.

    ΕΓΩ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.

    Ο ΦΩΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ.

    Ο ΖΗΣΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

    Ο ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.

    Ο ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.

    Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?

    Ο ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΠΗΓΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

    Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΤΡΕΛΟ ΣΥΜΒΟΑΛΑΙΟ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ.

    Ο ΣΛΟΥΚΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΕΤΕΣ ΜΕ ΓΑΥΡΟ, Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΠΙΣΗΣ. Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΦΕΤΟΣ ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ , ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ...

    Ο ΚΟΥΦΟΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΒΑ.

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....

    ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ Ο ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ Κ ΙΣΩΣ Ο Ο ΠΑΠΠΑΣ. ΦΩΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ.... ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O GIANNOPOULOS DEN KANEI...ADUNAMOS PAIXTIS,XORIS FUSIKA PROSONTA...MONO ENA SUMPATHITIKO SOUT...

      Διαγραφή
  20. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ. Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΦΩΤΗ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ..ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΑΜΟΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΚΑΛΑΘΗ,ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΝ ΣΟΥΤΕΡ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ 2. ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.... ΦΕΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.

      Ο ΜΠΡΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ COMBO GUARD ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 3.

      Διαγραφή
  22. to hines kai to dorcey tha ithela....eleutheros to kalokairi o hines kai ekdikish gia to klepsimo spanouli-perperoglou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. O Bramos ειναι combo guard...μαλιστα...σιγα μην ειναι και 4αρι...
    Απο το Βασιλειαδη μακρια...παικτης που κακως χαρακτηριζεται δεινος σουτερ,μιας και σουταρει τις πιο πολλες χρονιες με ποσοστα γυρω και συνηθως κατω απο 40%.Θελει να παιρνει πολλα σουτ,και κακος αμυντικος.Δυσκολα θα φανει σε ομαδα με τη φιλοσοφια που θελει να εχει ο ΠΑΟ.

    Αουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ,ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΡΑΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ....

      Διαγραφή
    2. Ο Μπράμος είναι 2-3. Combo guard θεωρείται αυτος που παιζει 1-2.

      Διαγραφή
    3. Στο ειπε ο φιλος τι ειναι ο Μπραμος και τι ειναι ο combo guard...combo ειναι ο Σπανουλης,ο Παππας και σαν combo επαιξε αρκετες χρονιες και ο Σαρας,αν και ηταν πιο πολυ ασος.Δεν εχω σκοπο να πικαρω κανεναν.

      Αουγκ

      Διαγραφή
    4. ΣΟΡΥ, ΛΑΘΟΣ ΕΓΡΑΨΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΟΥΙΝΓΚΜΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ 2-3 ΘΕΣΗ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

      ΤΟ ΠΗΡΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΑΧ ΑΤΙΜΗ ΖΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ.... :)

      Διαγραφή
    5. xaxa μη στεναχωριεσαι! Και ειμαι φιλη! χαχα

      Διαγραφή
  24. Πες ρε ματ.Μην μας κρατάς σε αγωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. genikotera dia8esimoi einai kabadas,pappas,mpourousis,zisis kai basiliadis. ws ellhnes die8neis pou mporoun na boh8hsoun kai einai ekplhksh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. vlepo kuban - unics . Auta p kanei o nick den yparxoun . Mont13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε ματ πες μας ποιος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε ματ, άντε επιτέλους. Μας βάζεις σε αναμμένα κάρβουνα ενώ δεν έχεις σκοπό να πεις. Μία λέξη είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΜΑΤ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΤΑ?ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΑΝ?ΒΑΣΙΛΗ 3/4...???ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παντως για Ζοτς παιδια μονο εσεις γραφετε,κανενας αλλος δεν επιβεβαιωνει.Μακαρι να εχετε δικιο στο τελος...κ ας κανουμε κωλοτουμπες εμεις οι καχυποπτοι!

    Αουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. εγω θα πω καποια πραγματα για τα μεταγραφικα που ειναι συνδυασμος πληροφοριων αλλα κυριως εκτιμησεων......

    1ον ο φωτσης δεν ειναι 100% κλεισμενος μετα και τις τελευταιες του τραγικες εμφανισεις δεν υπαρχει περιπτωση να υπογραψει με τα λεφτα που συζητουσε πριν απο 3 μηνες και δεν προκειται να βρει και πουθενα συμβολαιο με 1 εκατ ευρω οποτε λογικα θα ξαναυπαρξει διαπραγματευση με λιγοτερα και ποιο πιθανο ειναι να υπογραψει σε εμας αλλα οχι σιγουρο....

    2ον ο γιανκοβιτς κατα πασα πιθανοτητα θα υπογραψει σε εμας......

    3ον ο βουγιουκας και ο μπουρουσης ειναι δυο περιπτωσεις που θα ειναι εφικτες το καλοκαιρι και ειδικα ο μπορουσης αυτη την στιγμη εχει χασει ακομα και την θεση του στην 5αδα απο τον μπονσου οποτε λογικα και οικονομικα δεν θα ειναι και παραλογες οι απαιτησεις του......

    4ον ο παππας δυσκολα θα υπογραψει σε εμας με προπονητη τον πεδουλακη γιατι ξερει πως δεν τον παει οποτε μονο αν τα χρηματα ειναι πολυ καλο θα το ρισκαρει.......

    5ον ο ζησης ειναι σιγουρα απο τους παικτες που θα τους γινει προταση απο κει και περα ακουγεται οτι μαλλον θα παει στην μακαμπι.......

    6ον χαινς δεν νομιζω να υπαρξει θεμα για τον παναθηναικο αλλα ισως γινει τιποτα με τον λο αλλα εξαρταται απο πολλα και σιγουρα απο την περιπτωση ουκιτς.......

    7ον ο βασιλειαδης μενει ελευθερος αλλα εχει πολυ καλο ονομα στην ισπανια και νομιζω θα υπογραψει συμβολαιο με πανω απο 1 εκατ και ακουγεται και για μπαρτσα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε